Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lärplattformen, Lärportalen

Vi använder Lärplattformen för att du som deltagare ska kunna komma åt kursmaterial för våra kurser och konferenser. Lärplattformen är Västra Götalandsregionens gemensamma webbaserade plattform för lärande. Lärplattformen kallas ibland även för Ping Pong. Lärplattformen Ping Pong kommer att stängas ner 1 december 2020 och ersättas av Lärportalen Totara Learn.

Länk till Lärplattformen:

https://vgregion.pingpong.se/

För att nå kursmaterial som finns i Lärplattformen, klickar du på ovanstående webbadress och kommer fram till en inloggningssida.

Med VGR-id

Du som är anställd inom Västra Götalandsregionen och har ett VGR-id, klickar på den vänstra delen i och kommer in i Lärplattformen direkt. Har du din anställning kvar i VGR men tjänstgör någon annanstans, har du troligen också kvar ditt VGR-id.

Loggar du in hemifrån använder du samma adress och länk, men då måste du logga in genom att skriva in samma användarnamn och lösenord som till din VGR-dator.

Vid problem med inloggning kontakta VGR IT, telefon: 010 - 47 37 100.

Utan VGR-id

Du som inte har ett VGR-id får ett mail med inloggningsuppgifter. Du klickar på den högra delen på inloggningssidan, där det står Ping Pong, manuell inloggning.

Konto sedan tidigare

Du som inte har ett VGR-id, men som genomfört en kurs i vår regi efter 2015-09-01 har förmodligen redan fått ett konto i Lärplattformen. Om du glömt ditt lösenord kan du klicka på "Glömt lösenord" under inloggningsrutan och få ett nytt.

Aktiviteter

När du kommit in i Lärplattformen finns utbildningen under Mina aktiveter. Klicka först på Aktiveter i huvudmenyn.


Senast uppdaterad: 2020-10-05 16:12