Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lärportalen

Från och med hösten 2020 har Västra Götalandsregionen en ny portal för lärande. Systemet heter Totara, i VGR kallas det Lärportalen. För att nå kursmaterial som finns i Lärportalen klickar du på nedanstående webbadress, eller klistrar in den i en webbläsare, och kommer fram till en inloggningssida.

Webbadress:
https://larportalen.vgregion.se/

Logga in

För anställda i VGR finns det två sätt att logga in i Lärportalen med VGR-id. Hur man gör beror på om man har en e-postadress eller inte. Se alternativen nedan.

Logga in med VGR-id och e-postadress

Har du VGR-id och en e-postadress i VGR väljer du att Logga in med VGR-id i Lärportalen. Ange ditt VGR-id och datorlösenord (samma lösenord som när du loggar in på en VGR-dator) för att logga in.

Logga in med VGR-id men utan e-postadress

Har du VGR-id men ingen e-postadress behöver du kontakta din närmaste chef för att få ett tillfälligt lösenord.
 
När du fått ett lösenord av din chef använder du knappen Logga in annat konto i Lärportalen och anger ditt VGR-id och det tillfälliga lösenordet. Lösenordet behöver bytas första gången du loggar in. När du loggat in i Lärportalen så uppdaterar du din profil med den e-postadress du vill använda. På så sätt kan du återställa ditt lösenord om du glömmer det, och få ett nytt skickat till den e-postadress du angivit. För att redigera din profil klickar du på ditt namn överst i högra hörnet när du är inne i Lärportalen. Välj profil, redigera profil, ange e-postadress och spara. Detta behöver du bara göra första gången du ska logga in.

 

Anställda i Västra Götalandsregionen kan läsa mer om Lärportalen på intranätet:

https://insidan.vgregion.se/stod-och-tjanster/system-a-o/larportalen-totara/


Senast uppdaterad: 2021-01-25 11:44