Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Handledning Verktygslåda

På denna sida nås senaste versioner av guider och bedömningsmallar som tagits fram av studierektorer för ST-läkare vid Studierektorsenhet primärvård, Västra Götalandsregionen.

Råd

Råd vid ifyllnad av formulär/bedömningsmall: Vid användning av formulär/ bedömningsmallar som ifyllda ska sparas till annan plats; öppna aktuell länk, välj meny "Arkiv och  "Spara som" för att genera en kopia till din disk. Denna ifyllda kopia kan sedan v b laddas upp i ST-portfölj. Ta del av instruktion.

Råd vid spridning av information om material på denna sida: För att ge tillgång till senaste version är det bättre att skicka länk till denna sida än att maila nedsparade kopior. Adressen till sidan är vgregion.se/verktygsladaSTA. Vill du enbart sprida  information om vissa länkar på sidan: En länk genereras lätt genom att högerklicka på den länk som är aktuell. Välj valet "kopiera genväg" och klistra in i mail alt använd vid publicering.

Senast uppdaterad: 2017-03-22 13:03