Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Verktygslåda ST-Allmänmedicin

På denna sida hittar du guider och bedömningsmallar som tagits fram av studierektorer för ST-läkare vid Studierektorsenhet primärvård, Västra Götalandsregionen.

Råd

Råd vid ifyllnad av formulär/bedömningsmall: Vid användning av formulär/ bedömningsmallar som ifyllda ska sparas till annan plats; öppna aktuell länk, välj meny "Arkiv och  "Spara som" för att genera en kopia till din disk. Denna ifyllda kopia kan sedan v b laddas upp i ST-portfölj. Ta del av instruktion.

Råd vid spridning av information om material på denna sida: För att ge tillgång till senaste version är det bättre att skicka länk till denna sida än att maila nedsparade kopior. Adressen till sidan är vgregion.se/verktygsladaSTA. Vill du enbart sprida  information om vissa länkar på sidan: En länk genereras lätt genom att högerklicka på den länk som är aktuell. Välj valet "kopiera genväg" och klistra in i mail alt använd vid publicering.

Senast uppdaterad: 2020-11-02 11:20