Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Framtidens vårdinformationsmiljö

Vi i Västra Götaland skapar en modern vårdinformationsmiljö som ger invånarna en tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet och stor delaktighet. Med framtidens vårdinformationsmiljö blir det enklare att samverka mellan olika vårdgivare.

All hälso- och sjukvårdsinformation ska vara tillgänglig för de som behöver den, både medarbetare i hälso- och sjukvården, patienter och invånare. För medarbetare i vården i Västra Götalandsregionen (VGR) blir systemet Millennium det huvudsakliga IT-stödet.

Utveckling av hälso- och sjukvården

FVM är VGR:s viktigaste digitaliseringssatsning och en av tre övergripande strategier för att utveckla hälso- och sjukvården. Det är ett omfattande och långsiktigt förändringsprogram som ska vara helt genomfört under 2023.

Framtidens vårdinformationsmiljö är ett samarbete mellan VGR, privata vårdgivare med avtal med VGR och de 49 kommunerna i Västra Götaland som i olika grad kommer att använda Millennium. Målet är att tillhandahålla en hållbar och modern vårdinformationsmiljö som ska möta behov och krav i nutid och framtid.

VästKoms webbplats om kommunernas del i FVM

Webbsida på Vårdgivarwebben för privata vårdgivare

Kontakt

Adress: Program FVM, Flöjelbergsgatan 2a, 431 35 Mölndal

Ragnar Lindblad

Programägare FVM
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Annika Mortensen

Programledare FVM
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-02-24 16:25