Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Från den 5 januari har vi nya besöksrestriktioner; endast du som har en bokad tid kan komma till våra mottagningar. Besöksrestriktionerna gäller tills vidare för att undvika trängsel. Läs mer här: Viktig information inför ditt besök hos oss

På grund av ökad smittspridning i samhället har vi för närvarande en lägre bemanning. Det kan därför dröja innan du får svar eller tid hos oss.

Barnmorskemottagning

Gravida bör vara extra försiktiga för att inte bli sjuka i covid-19.

Läs mer:
Folkhälsomyndigheten - Om covid-19 för gravida
1177.se

Folkhälsomyndigheten rekommenderar alla gravida att vaccineras efter 12:e graviditetsveckan.

Läs mer:
Folkhälsomyndigheten - Gravida och vaccination mot covid-19 
1177.se

Hitta mottagning

Cellprov

Cellprov räddar liv!

Om du regelbundet lämnar cellprov kan cellförändringar upptäckas och behandlas, innan de hinner utvecklas till cancer.

Preventivmedel

Behöver du preventivmedel?

Vilket preventivmedel som passar just dig beror på i vilken situation du befinner dig, på din ålder, din livsstil och din hälsa. Tillsammans hittar vi det bästa alternativet för dig.

Gravid

Graviditetskalendern

Vad händer på barnmorskemottagningen under graviditeten? Här kan du följa vad som händer på de olika besöken på barnmorskemottagningen från inskrivning fram till födsel.

Föräldrastöd

Hur förbereder jag mig på en förlossning? Vad kan jag som partner eller stödperson hjälpa till med? Som blivande förälder har du säkert många frågor och funderingar. Här får du svar, förklaringar och tips från våra barnmorskor.