Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Covid-19 klassas från och med 1 april 2022 inte längre som en samhällsfarlig sjukdom. Vi välkomnar från den 4 april partner/stödperson att närvara vid besök hos barnmorska eller läkare i samband med graviditet. Barn ska inte medfölja.
Läs mer här: Viktig information inför ditt besök hos oss

Lördagsöppet för dig som ska sätta in, byta eller ta ut P-stav eller spiral

Pandemin har gjort att många kvinnor har fått vänta med att sätta in, byta eller ta ut sin P-stav eller spiral. Med start den 5 mars håller fyra barnmorskemottagningar i Göteborg extra lördagsöppet under fyra veckor för den här gruppen kvinnor.

Du som på grund av pandemin har fått vänta extra länge med din P-stav eller spiral, erbjuds möjlighet att boka en helgtid och välkomnas till någon av våra lördagsöppna mottagningar i Göteborg.

Det är Partille barnmorskemottagning, Mölnlycke barnmorskemottagning, Linnéstaden barnmorskemottagning och Brämaregården barnmorskemottagning som håller extra öppet kl. 9-15 följande datum:

  • Lördag 5 mars
  • Lördag 12 mars
  • Lördag 26 mars

Ring för att boka en tid

För att boka en tid, få recept och information, ringer du din egen barnmorskemottagning som bokar in ett besök åt dig på någon av de helgöppna mottagningarna.

Det finns gott om tider och vi är glada över att kunna erbjuda extra öppet och ser fram emot att kunna ta emot dig som har fått stå tillbaka under pandemin. 

Välkommen!

Barnmorskorna Sofie Kruse Lisa Niklasson och Carita Hallberg, hälsar kvinnor som behöver hjälp med P-stav eller spiral, välkomna till någon av de lördagsöppna barnmorskemottagningarna. 

Senast uppdaterad: 2022-03-25 14:02

Chatta med Liv chatbot logo