Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

FaR-mottagning för dig med funktionsnedsättning

Här hittar du generell information om tillgängligheten på våra FaR-mottagningar. Mer specifik information om vardera FaR-mottagning finns på sidan Hitta FaR-mottagning.

Vi på FaR-mottagning arbetar för att vara så tillgängliga som möjligt. Till FaR-mottagningen kan du komma ifall du kan träna på egen hand eller tillsammans med ledsagare eller vårdnadshavare.

Vi bemöter alla utifrån sina förutsättningar och månar om att du ska hitta ett välfungerande och hållbart aktivitetsupplägg som passar för dig.

Du kan ringa oss på 031-346 06 40 om du vill ställa frågor om tillgänglighet, till exempel om du vill veta mer om anpassade träningsredskap på FaR-mottagningarna.

Hitta FaR-mottagning

Du kan läsa om tillgängligheten på våra olika FaR-mottagningar på sidan "Hitta FaR-mottagning". Under vardera mottagning finns tillgänglighetsinformation. Du kan även ställa frågor om tillgänglighet genom att ringa 031-346 06 40, till exempel om du vill veta mer om anpassade träningsredskap.

Boka tid till FaR-mottagning

Vill du boka tid till FaR-mottagning? Här hittar du information om hur du bokar fysiska besök, videobesök och besök med tolk till FaR-mottagning.

Parasport Göteborg

Parasport Göteborg har ett anpassat gym i Kvibergs Pjäshall. Obs! Detta är ingen FaR-mottagning. Mer information finns på Parasport Göteborgs sida om gym. Kontakta Parasportförbundet via e-post stina@parasportgbg.se eller ring 031-43 22 56.


Senast uppdaterad: 2023-05-29 11:20