Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

FaR-mottagning för dig med funktionsnedsättning

Här hittar du information om tillgänglighet på våra FaR-mottagningar.

Vi på FaR-mottagning arbetar för att vara så tillgängliga som möjligt. Till FaR-mottagningen kan du komma som kan träna på egen hand eller tillsammans med ledsagare/vårdnadshavare.

Vi bemöter alla utifrån sina förutsättningar och månar om att du ska hitta ett välfungerande och hållbart aktivitetsupplägg som passar för dig.

Hitta FaR-mottagning

Du kan läsa om tillgängligheten på våra olika FaR-mottagningar på sidan "Hitta FaR-mottagning". Under vardera mottagning finns tillgänglighetsinformation. Du kan även ställa frågor om tillgänglighet genom att ringa 031-346 06 40, till exempel om du vill veta mer om anpassade träningsredskap.

Parasport Göteborg

Parasport Göteborg har också ett anpassat gym i Kvibergs Pjäshall. Obs! Detta är ingen FaR-mottagning. Mer information finns på Parasport Göteborgs sida om gym. Kontakta Parasportförbundet via e-post stina@parasportgbg.se eller ring 031-43 22 56.


Senast uppdaterad: 2021-08-11 13:40