FaR-mottagning för dig med funktionsnedsättning

Här hittar du generell information om tillgängligheten på våra FaR-mottagningar. Mer specifik information om vardera FaR-mottagning finns på sidan Hitta FaR-mottagning.

Vi på FaR-mottagning arbetar för att vara så tillgängliga som möjligt. Till FaR-mottagningen kan du komma ifall du kan träna på egen hand eller tillsammans med ledsagare eller vårdnadshavare.

Vi bemöter alla utifrån sina förutsättningar och månar om att du ska hitta ett välfungerande och hållbart aktivitetsupplägg som passar för dig.

Du kan ringa oss på 031-346 06 40 om du vill ställa frågor om tillgänglighet.

Nyheter

Alla utom en av de fysiska FaR-mottagningarna stänger vid årsskiftet 2023/24.

FaR-mottagningen på Lundbybadet håller öppet för fysiska besök fram till sommaren 2024. Men du som fått FaR och behöver extra stöd av fysioterapeut kan boka videobesök till FaR-mottagning. Boka videobesök till FaR-mottagning online.

Boka tid till FaR-mottagning

Vill du boka tid till FaR-mottagning? Här hittar du information om hur du bokar fysiska besök, videobesök och besök med tolk till FaR-mottagning.

Parasport Göteborg

Parasport Göteborg har ett anpassat gym i Kvibergs Pjäshall. Obs! Detta är ingen FaR-mottagning. Mer information finns på Parasport Göteborgs sida om gym. Kontakta Parasportförbundet via e-post stina@parasportgbg.se eller ring 031-43 22 56.