Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Härlanda Örtagård - Grön Rehab

Vackra höstlöv sträcker sig ned mot vattnet vid en sjö.

För dig i yrkesför ålder (16-67 år) med en nedsatt arbetsförmåga på grund av stressrelaterad ohälsa. Härlanda Örtagård är ett första steg inför din arbetsträning för att öka din livskvalitet och hälsa. Kontakta oss direkt via intresseamälan eller ring och fråga. Du kan också remitteras via sjukvård eller försäkringskassa.

Här får du möjlighet till aktivitet och rehabilitering genom lättare trädgårdsarbete, promenader, kroppsmedvetande träning, enkla hantverksaktiviteter och reflekterande samtal i grupp.

Rehabiliteringen sker i grupp och pågår i 12 veckor, tre förmiddagar i veckan. Vi vänder oss till dig som bor i Göteborg med omnejd.

Grön rehabilitering grundar sig på etablerad kunskap och forskning om naturens avstressande effekter.

Härlanda Örtagård - Grön Rehab bedrivs i Härlanda kyrka och i det närliggande odlingslottsområdet Kristinedal. Här arbetar arbetsterapeut, kurator samt fysioterapeut.

Intresseanmälan
Gör en intresseanmälan via denna blankett

Vill du ha mer information får du gärna kontakta oss.

Tel: 0767-74 26 51.

E-post: harlandaortagard@vgregion.se

 


Senast uppdaterad: 2023-03-08 15:30