Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Hjälp hos andra

Här hittar du andra verksamheter som du som ung man kan höra av dig till om du har frågor eller behöver hjälp.

SMC - sexualmedicinskt centrum

Till SMC kan du vända dig om du har sexuell frågeställningar. Du kan få hjälp med testning, sexualrådgivning, preventivmedelsrådgivning, samtal om könsidentitet och sexuell identitet. SMC erbjuder också behandling av sexuella dysfunktioner, smärttillstånd kopplade till sexuell praktik samt behandling av sexualitet som skadar dig själv eller andra.

KAST

KAST är en samtalsmottagning för dig som vill bryta destruktiva sexuella beteenden.

Spelberoende och skärmhälsa

Här kan du som upplever spelande som ett problem söka hjälp. Kanske har du ett beroende till att spela om pengar, eller om ditt dataspelande fått negativa konsekvenser.

Man sitter lutad mot en vägg och håller händerna för ansiktet.

Stödcentrum för brottsutsatta

Stödcentrum för brottsutsatta finns på flera orter i Västra Götaland. De finns för dig som har blivit utsatt för brott, till exempel rån, misshandel, våldtäkt, stöld eller hot. Även du som är närstående till en brottsutsatt eller du som är vittne till ett brott är välkommen.

Familjerådgivning Göteborgs stad

Alla kan få problem i sin relation. Hos Göteborgs Stads familjerådgivning kan ni som par eller familj få hjälp att finna nya möjligheter och lösningar på problem och konflikter.

Familjerättsbyrån Göteborgs stad

Ni som är nyblivna föräldrar eller ni som är föräldrar men kanske ska gå skilda vägar, kan stöta på en del svårigheter när det gäller vårdnad, boende och umgänge. Familjerättsbyrån hjälper er att komma överens och skriva avtal.

Ungdomsmottagning online

Du som är under 25 år kan besöka ungdomsmottagningen online. Där kan du träffa barnmorskor och kuratorer/psykologer enkelt och säkert i videobesök.

UM i Västra Götaland

Till ungdomsmottagningen kan du som är under 25 år vända dig med frågor om kroppen, sex, relationer och hur du mår.

Respons alkoholrådgivning

Respons erbjuder stöd och samtal för dig som har frågor om alkoholberoende och alkoholmissbruk. Du kanske själv dricker för mycket alkohol, är anhörig till någon med alkoholproblem, har vuxit upp med alkoholproblem i din hemmiljö eller är barn till föräldrar som dricker för mycket alkohol.


Senast uppdaterad: 2023-05-29 12:36