Centrala och västra Göteborg

I våra aktivitetskataloger hittar du inspiration till rörelse och tips på aktiviteter i centrala och västra Göteborg. I september 2018 lanseras en stadengemensam, webbaserad katalog, fram till dess att den publiceras finns 2017 års kataloger här på webben. Kontrollera gärna med aktuell aktivitetsarrangör att uppgifterna stämmer!

 

Hälsolots & Hälsotek

Hälsolots och Hälsoteket i Väster är verksamheter som vill inspirera till ett liv med god hälsa. De erbjuder ett program med föredrag, kurser, gruppstöd för livsstilsförändring, hälsorådgivning, kultur och fysisk aktivitet. Verksamheterna finansieras av Västra Götalandsregionen och respektive stadsdelar.

Hälsolots aktiviteter arrangeras i samarbete med stadsdelarna Centrum och Majorna-Linné och är alltid kostnadsfria. Aktiviteterna är öppna för alla från 18 år. På Hälsolots webbsida finns hela aktivitetsutbudet men även samverkanspartners aktiviteter. Du hittar även kontaktuppgifter till verksamheter som på olika sätt arbetar med hälsa nära dig samt en mängd hälsolänkar med information om hälsa och välmående.
www.halsolots.se

Hälsoteket i Väster arrangerar aktiviteter i samarbete med stadsdelarna Askim-Frölunda-Högsbo och Västra Göteborg. Aktiviteterna riktar sig till alla åldrar och många av aktiviteterna är kostnadsfria. På hemsidan hittar du aktivitetsprogram.
www.goteborg.se/halsoteketvaster

Senast uppdaterad: 2018-08-16 11:00