Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Träningsgrupper för barn

Barn som har fått FaR och behöver komma igång med träning i en trygg miljö är välkomna till våra träningsgrupper! Här tränar vi rörelserikedom, fysisk självkänsla och förbereder barnen för att delta i andra aktiviteter. Träningen leds av en fysioterapeut och vi arbetar under terminen aktivt med att barnen skall hitta en aktivitet att de sedan vill fortsätta med. Anmälan sker vid samtal på FaR-mottagningen.

 

FysioBus, 6-8 år

Kom och ös med oss! Vi använder kropp och knopp till lekfull träning med fart och spring! Deltagande i aktiviteten kräver ett FaR/Min Plan. Medföljande vuxna får gärna delta! Fysioterapeut leder passet. Terminen pågår sept-dec.

 • Frölunda kulturhus, Lilla Sporthallen
  Tisdag kl. 17.00–17.45
 • Lundbybadet
  Torsdagar kl. 16.30 - 17.15
 • Angered arena
  Måndagar kl. 17.00 - 17.45

FysioGames, 9-13 år

Kämpa och ha kul tillsammans! Träningen läggs på rätt nivå för dig. På ett lekfullt sätt tränar vi styrka, kondition, balans, smidighet och koordination. Deltagande i aktiviteten kräver ett FaR/Min Plan. Medföljande vuxna får gärna delta! Fysioterapeut leder passet. Terminen pågår sept-dec.

 • Frölunda kulturhus, Lilla Sporthallen
  Tisdag kl. 16.00–16.45
 • Lundbybadet
  Torsdagar 15.30 - 16.15
 • Angered arena
  Måndagar 16.00 - 16.45

Gymintroduktion

Tillsammans med fysioterapeut eller träningsinstruktör från FaR-mottagningen kan du få en gymintroduktion som bokas i samband med ditt individuella FaR-samtal på FaR-mottagningen. Gymintroduktionen är kostnadsfri.

Träning på låg nivå - utan FaR

Många av motionsanläggningarna erbjuder olika träningsformer på låg nivå även för personer som inte fått FaR. Kika även på Hälsotekens, Hälsodiskens och Hälsolots ofta kostnadsfria aktivitetsutbud!

Senast uppdaterad: 2019-01-07 12:39