Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Just nu är det speciella tider på grund av coronavirus/covid-19. Ungdomsmottagningarna har öppet som vanligt! Tänk på:

·       Besök inte mottagningen om du har tecken på coronavirus såsom feber, hosta, snuva eller diarré. 

·       Du som har bokad tid, vill hämta kondomer eller akut-p-piller, är välkommen in på mottagningen. Medföljande får vänta utanför.

·       Drop-in är stängt tills vidare. Varmt välkommen att ta kontakt via telefon, 1177.se eller UM Online.

Har du frågor om corona/covid, se Folkhälsomyndigheten. Misstänker du att du är drabbad, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården. 

New multi-language phone line about the coronavirus

Flera vägar till UM

Just nu är det speciella tider på grund av det nya coronaviruset. UM finns här som vanligt för dig, men vi har tillfälligt behövt göra vissa ändringar. Till exempel är våra drop-in-mottagningar inställda tills vidare. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon, 1177.se eller UM online. Många frågor kan lösas där! 

Du ska endast besöka oss om du är frisk. Besök inte en mottagning om du har tecken på coronavirus såsom feber, hosta, halsont, snuva, andningspåverkan, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk.

Du kan leta och boka lediga tider via webben, till kurator/psykolog och sjuksköterska/barnmorska. Sök upp din mottagning här och boka en tid.
Du kan ringa till oss måndag-fredag, för både tidsbokning och rådgivning. Tryck här för att hitta telefonnummer till respektive mottagning.

Via UM Online har du möjlighet att träffa barnmorska/sjuksköterska och kurator/psykolog utan att åka till en mottagning. Tryck här för att läsa mer om...

Har du en fråga eller något du vill berätta för oss? Tycker du att det är lättast att skriva? Tryck här för att logga in på 1177.se och skicka ett...

Vill du bara testa dig för klamydia? Då kan du beställa provtagnings-set på klamydia.se. Superenkelt! Tryck här för att komma till Klamydia.se.

På vissa mottagningar kan du förnya ditt recept via 1177.se, se e-tjänster på respektive mottagning. Tryck här för att söka ungdomsmottagningens...

Senast uppdaterad: 2020-05-13 11:43