Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Personal på UM bemannar den Regionala smittspårningsenheten för Covid-19. Därför har vi begränsad tillgänglighet. Du når oss lättast via telefon och UM Online, läs mer här. Tänk på: Besök inte mottagningen om du har symtom.

Samtalsgrupp sexuella övergrepp

Ungdomsmottagningarna erbjuder samtalsgrupper för dig som har blivit utsatt för sexuella övergrepp. Nya grupper startar varje termin.

Till samtalsgrupperna är du; kille, tjej och ickebinär, 13-24 år, som blivit utsatt för sexuella övergrepp välkommen.

Innan samtalsgruppens start får du komma på ett individuellt informationssamtal. Vi tar hänsyn till dina erfarenheter när vi sätter samman grupperna. I din grupp träffar du andra med liknande erfarenheter. Vi pratar om övergreppen, hur man påverkats av det man har varit utsatt för och vad som kan vara hjälpsamt vidare.

Gruppen ses en gång per vecka, två timmar per gång, i 15 veckor. Vi erbjuder även informationsträffar till dina närstående. Vi startar samtalsgrupper regelbundet, vanligtvis i början av varje termin. Träffarna sker på Göteborg ungdomsmottagningen Väst, Västra Frölunda.

För mer information och intresseanmälan:

Vi som håller i grupperna heter Eli, Jennie, Marina och Victoria. Du kan nå oss via mejl ungutsatt@vgregion.se eller på 1177.se (sök Göteborg ungdomsmottagning Väst, tryck på Skicka meddelande). 

Varmt välkommen!


Senast uppdaterad: 2020-05-14 11:54