Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Just nu är det speciella tider på grund av coronavirus/covid-19. Ungdomsmottagningarna har öppet som vanligt! Tänk på:

·       Besök inte mottagningen om du har tecken på coronavirus såsom feber, hosta, snuva eller diarré. 

·       Du som har bokad tid, vill hämta kondomer eller akut-p-piller, är välkommen in på mottagningen. Medföljande får vänta utanför.

·       Drop-in är stängt tills vidare. Varmt välkommen att ta kontakt via telefon, 1177.se eller UM Online.

Har du frågor om corona/covid, se Folkhälsomyndigheten. Misstänker du att du är drabbad, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården. 

New multi-language phone line about the coronavirus

Samtalsgrupp Vadå kön!?!

Ungdomsmottagningarna erbjuder samtalsgrupp för dig som har funderingar kring kön. Nästa grupp startar 28 oktober.

Undrar du över din könsidentitet? Hur du kan komma ut för andra? Kanske undrar du hur en könsutredning går till? Eller vill träffa andra med liknande frågor? Den 28 oktober startar ungdomsmottagningarna en grupp för dig!

Under träffarna lär vi oss mer om och pratar om identitet, känslor, kropp, hälsa och njutning, att komma ut för andra och genomgå en könsutredning. Det här är en plats där du tillsammans med andra får veta mer, testa tankar och se vad som funkar för dig.

Gruppen består av max åtta deltagare, 13-24 år. Vi ses under åtta onsdagar kl 16-18 på Ungdomsmottagningen Centrum, Aschebergsgatan 46. 

Vill du veta mer? Hör av dig till Milo Norberg, hen/den, gruppledare och psykolog, på 072-202 12 01 eller skicka ett meddelande på 1177.se till någon av Göteborgs ungdomsmottagningar. Sista anmälningsdatum är onsdag 21/10.

Senast uppdaterad: 2020-09-15 08:16