Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Användarcentrerad utveckling

En tjänstedesigner jobbar med att ta fram en upplevelseresa.

I Västra Götalandsregionen arbetar vi med användarcentrerad utveckling. Det innebär att vi tar fasta på de behov och drivkrafter som finns hos de som är involverade i vårdtjänsten, i detta fall: kvinnor, närstående och medarbetare i vården kring graviditet och förlossning. Tillsammans bygger vi förståelse för de utmaningar vi står inför och hur vi bäst kan möta dem. Med utgångspunkt i tjänstedesignmetodik blir det en dynamisk process där vi lyfter behov och testar idéer och lösningar för att utveckla med rätt behov i fokus.

I Västra Götalandsregionen är vi ett team med tjänstedesigners som finns till för att stötta din verksamhet. Vi kan bistå med metoder för att fånga in behov, erfarenheter och upplevelser hos både patienter, närstående och medarbetare. Vi hjälper också till med att sammanställa och ta behoven vidare till idéer och konkreta lösningsförslag. Workshops är vanliga i vårt arbetssätt och tillsammans testar vi idéer med användare och stöttar i förbättringsarbeten på plats i verksamheten.

Är du intresserad av att göra något tillsammans eller har du frågor? Hör av dig!

Här hittar du vårt insiktsmaterial: Innan, under och efter graviditet.

Agneta Patriksson

Strateg
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Linnea Axéll

Tjänstedesigner
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Sara Näslund

Tjänstedesigner
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2019-10-01 13:19