Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi som arbetar med satsningen

Jag heter Kristina Holmsten, är barnmorska och arbetar 20% i Västra Götalandsregionen som samordnare med den statliga satsningen. Jag har kontakt med sfinktergrupperna på alla sex förlossningsavdelningar, inventerar nuläget och understödjer på olika sätt förbättringsarbetet framledes. Mitt arbete sker i fortlöpande samråd med Lars Ladfors och Sylvia Määttä.

Jag heter Agneta Patriksson, är regionutvecklare och projektledare för Tjänsteutvecklingsprogram som är ett samskapande projekt där vi testar arbetssätt för att lösa utmaningar utifrån användarens perspektiv. Vårdprocessen är; före, under och efter graviditet och förlossning. Inom tjänstedesign finns kreativa, samskapande och användarcentrerade arbetssättet som hjälper oss att skapa hållbara vårdtjänster och bättre patientupplevelser.

Malin Wixtröm, HR-konsult/Projektledare, Regionservice, Kompetenscentrum. Jobbar med att driva utvecklingen och utformningen av karriärutvecklingsmodellen för Barnmorskor.

Mitt namn är Lars Ladfors och jag har i många år arbetat som förlossningsläkare men arbetar nu som medicinsk rådgivare på Enheten för kvalitetsdriven verksamhetsutveckling Västra Götalandsregionen.

 

Jag heter Sylvia Määttä och arbetar som handläggare för statsbidraget "Förbättrad förlossningsvård och insatser för kvinnors hälsa". Det innebär att jag leder, samordnar och också håller i de administrativa och ekonomiska delarna i hanteringen av medlen. Jag ingår också i en arbetsgrupp som jobbar med samordning av samtliga riktade statsbidrag som tillfaller Västra Götalandsregionen. 

 

Mitt namn är Maja Larsson och jag arbetar som kommunikatör.

 

Jag heter Jeanette Bäfverfeldt och inom satsningen arbetar jag mycket som ”spindeln i nätet”; att binda samman arbetet nationellt, regionalt och lokalt. Under 2019 är det främst det här som finns på mitt arbetsbord:

  • Stärka vårdkedjan före, under och efter graviditet.
  • Kvinnors hälsa i Primärvården
  • En jämlikare förlossningsvård
  • Kommunikationsåtgärder för att nå ut med satsningen.

Bild kommer inom kort

Jag heter Sara Näslund och är Tjänstedesigner och stöttar vården i användardriven utveckling.

Jag heter Linnea Axell och är Tjänstedesigner och stöttar vården i användardriven utveckling.

Senast uppdaterad: 2019-07-03 17:08