Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information till dig som är patient

Vad är en hbtq-diplomerad verksamhet?

En hbtq-diplomerad verksamhet betyder att alla medarbetare deltagit i en processutbildning med fokus på normer kring kön och sexualitet. Målet är att verksamheten ska vara tillgänglig och ge ett bra bemötande till alla oavsett könsidentitet, könsuttryck och sexualitet. Utbildningens innehåll och mål.

Hur upplevde du ditt besök? Dina synpunkter är viktiga! Genom dina synpunkter kan vi fortsätta utveckla hbtq-diplomeringen. Du kan självklart vara anonym. Om du vill att vi återkopplar till dig lämnar du dina kontaktuppgifter.

 Alla hbtq-diplomerade verksamheter

Så här kan det se ut när du besöker en hbtq-diplomerad verksamhet

klisterdekal för hbtq-diplomerad verksamhet

Klisterdekalen delas ut till verksamheter som genomgått en hbtq-diplomering. Dekalen är märkt med det år verksamheten blev hbtq-diplomerade.  

 

Vi vill veta vad du tycker!

Om du har besökt en hbtq-diplomerad verksamhet så vill vi gärna ha dina synpunkter för att kunna förbättra och utveckla vårt arbete. Om du vill att vi återkopplar till dig lämnar du dina kontaktuppgifter. Observera att vi inte kan ta emot patientärenden.

Kontakta patientnämnden

Du som är patient eller närstående kan vända dig till patientnämndernas kansli med frågor, synpunkter och klagomål på vården. Kontakta patientnämnden när du upplever att vården inte fungerar som den ska.
Länk till patientnämndens hemsida

Senast uppdaterad: 2019-11-12 10:10