Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Masterclass – porr som samtalstema i patientbesöket

Pesomer runt bord med papper och ett äpple i förgrunden

Höstens master class tar sig an ämnet pornografi som tema i samtal med patienter. Master class som metod går ut på att en mindre grupp yrkesverksamma träffas under några timmar och diskuterar ett tema mer på djupet.

Porr är ett tema som inte sällan kommer upp i samtal på ungdomsmottagningar, STI-mottagningar och annan verksamhet, men hur kan man som personal förhålla sig till temat? Vilka fallgropar finns och hur undviker man dessa?

Master class vänder sig till dig som själv arbetar med temat och som har lust att dela dina tankar och erfarenheter med andra. En möjlighet att stanna till och reflektera. Det förutsätter alltså ett mer aktivt deltagande än på många andra kurser. Du kanske jobbar som sjuksköterska, barnmorska, psykolog, kurator eller läkare.

Formen för dagen bygger på att det är en mindre grupp och därför har vi begränsat antal platser. Vi som håller i utbildningstillfället är Anna Skoglund och Per Andreas Persson från Kunskapscentrum för sexuell hälsa (KSH).

Datum: 23 september 2020, kl. 9-12.
Plats: Kunskapscentrum för sexuell hälsa, Kaserntorget, Kungsgatan 11, vån 5, 411 19 Göteborg

Vi bjuder på fika. Kom i god tid, 10-15 minuter före start.

Anmälan sker i Regionkalendern

Senast uppdaterad: 2020-05-14 10:40