Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi söker en praktikant

Vi söker dig som är i slutet av dina studier. Din bakgrund är inom ett ämnesområde relevant för enhetens arbete, till exempel hälso- och sjukvård, folkhälsovetenskap eller pedagogik.

Om oss

Kunskapscentrum för sexuell hälsa (KSH) är en regionövergripande enhet inom Västra Götalandsregionen. Enheten ska verka för att främja invånarnas sexuella och reproduktiva hälsa och se till att sexuella och reproduktiva rättigheter tillgodoses i mötet med hälso- och sjukvården. Särskilt fokus ska läggas på grupper och individer som på grund av rådande strukturer har sämre tillgänglighet till vården utifrån identitet, praktik, livssituation eller särskilda epidemiologiska skäl. Vi arbetar utifrån ett normmedvetet perspektiv.

Arbetsuppgifter

Praktikperioden har tydliga mål som vi formulerar tillsammans. Du kommer ges möjlighet att genomföra ett självständigt arbete. Som praktikant hos oss deltar du i det dagliga arbetet och bistår oss i arbetet med planering och genomförande av pågående projekt och verksamheter på enheten. Du är en del av teamet på Kunskapscentrum för sexuell hälsa och bidrar till enhetens arbete för sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är i slutet av dina studier. Din bakgrund är inom ett ämnesområde relevant för enhetens arbete, till exempel hälso- och sjukvård, folkhälsovetenskap eller pedagogik. Du ska ha viss kunskap om men framför allt intresse för aktuella frågor avseende sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter. Som person är du självständig och kommunikativ, du ska ha lätt att samarbeta och ta egna initiativ. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Vi eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen vad gäller kompetenser och erfarenheter, och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Praktikperioden startar den 20 januari och motsvarar en termin. Praktiken är oavlönad och du ska därför ha en huvudman, antingen genom ditt universitet/högskola eller Arbetsförmedlingen. Praktiken är förlagd till våra lokaler på Kungsgatan 11, Göteborg.

Ansökan

Skicka din cv och ett personligt brev där du beskriver varför du vill göra praktik hos oss, vad du förväntar dig av oss och vad vi kan förvänta oss av dig. narhalsan-ksh@vgregion.se Skicka din ansökan senast den 30 november. Har du några frågor? Kontakta enhetschef Karin Rasper karin.rasper@vgregion.se eller 0705-61 09 74

Senast uppdaterad: 2019-11-14 12:08