Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Så anpassar vi våra utbildningar för att undvika smittspridning

Publicerad:
Person tvättar händer vid handfat med handspritsflaska

För att undvika smittspridning av covid-19 anpassar vi på KSH våra utbildningar utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Här kan du läsa mer om de anpassningar vi gjort.

För att du ska känna dig säker när du deltar i en fysisk utbildning hos oss på Kunskapscentrum för sexuell hälsa har vi gjort flera anpassningar:
  • Antalet deltagare begränsas på utbildningar alternativt så genomförs de i större lokaler än i normalfallet och med anpassad möblering, så att deltagare inte sitter för nära varandra.
  • Det finns handsprit i eller i nära anslutning till utbildningslokalerna samt möjligheter att tvätta händerna med tvål och vatten. Handhygienen är viktig och vi avråder från kramar, handslag och annan kroppskontakt.
  • Om du känner dig sjuk eller har minsta symptom, stanna hemma!
  • Om du känner dig sjuk eller har minsta symptom, delta inte i våra utbildningar. Om du har snuva, hosta eller feber, så ber vi dig stanna hemma. Andningsbesvär, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk är också vanliga symptom på covid-19. Efter att du blivit frisk och är helt symptomfri vänta då minst två dygn innan du återgår i arbete eller utbildning.
Publicerad: