Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Catch up hbtq-diplomering

Är du nyanställd i en hbtq-diplomerad verksamhet? Har du kommit tillbaka från tjänstledighet eller sjukskrivning och därför inte haft möjlighet att vara med när din verksamhet hbtq-diplomerades? Då kan du gå en catch up i hbtq-diplomering.

Catch up hbtq-diplomering är en digital utbildning i två delar. Den första delen består av en utbildning som du gör på egen hand och i egen takt. Den andra delen är ett digitalt seminarium som genomförs tillsammans med deltagare från andra verksamheter. 

När du genomfört den första delen av utbildningen bokar du in dig på ett seminarium. Aktuella seminariedatum finns tillgängliga i utbildningen i Lärportalen. Seminariet kostar 1 000 kronor per deltagare. När båda delarna av catch up hbtq-diplomering genomförts kan du skriva ut ett intyg i Lärportalen. 

Förkunskaper

Innan du påbörjar catch up hbtq-diplomering behöver du göra webbutbildningen Normino. Normino hittar du i Lärportalen. Kurs: Normino (vgregion.se)

Observera: För att ta del av utbildningen måste du logga in. Det gör du genom att klicka på logga in längst ner på sidan eller uppe i högra hörnet.  Om du inte är anställd i VGR behöver du skapa ett konto vid inloggning.

Gör catch up hbtq-diplomering

Catch up hbtq-diplomering hittar du i Lärportalen. Kurs: Catch up hbtq-diplomering (vgregion.se)

Observera: För att ta del av utbildningen måste du logga in. Om du inte är anställd i VGR behöver du skapa ett konto vid inloggning.

 

Aktuella datum

Aktuella seminariedatum hittar du i utbildningen i Lärportalen.

Senast uppdaterad: 2022-05-10 11:14