Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

För dig som arbetar i en hbtq-diplomerad verksamhet

Att arbeta med normmedvetenhet är en ständigt pågående process. Oavsett om ni nyss genomgått en hbtq-diplomering, eller om det var några år sedan ni diplomerades, kan ni i er verksamhet ha nytta av nya ingångar eller påfyllning i ert arbete.

Normmedvetenhet är en viktig del av vår professionella roll och ett sätt att ge ett gott bemötande till alla patienter och skapa en god arbetsmiljö för alla medarbetare.

På den här sidan hittar ni information, tips och länkar som kan hjälpa er som arbetar i hälso- och sjukvården med ert arbete med normmedvetenhet och hbtq.

Catch-up hbtq

Catch-up hbtq är för nyanställd personal vid hbtq-diplomerade verksamheter
Har ni nyanställt eller har en medarbetare kommit tillbaka från tjänstledighet eller sjukskrivning och missat er verksamhets hbtq-diplomering? Då behöver hen gå en catch-up-utbildning.

Mer information om catch-up hbtq

Tema hbtq

Tema hbtq är ett fortbildningstillfälle för anställda i hbtq-diplomerade verksamheter. Fortbildningen är till för dig som är del av diplomeringsgruppen (den grupp som driver hbtq-arbetet under och efter diplomeringsprocessen) eller särskilt ansvarig för att driva hbtq-frågor vid diplomerade verksamheter

Mer information om Tema hbtq samt aktuella fortbildningstillfällen

Senast uppdaterad: 2022-07-04 08:47