Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Tema hbtq

Detta är ett fortbildningstillfälle för dig som är anställd i en hbtq-diplomerad verksamhet.

Tema hbtq är till för dig som är del av diplomeringsgruppen (den grupp som driver hbtq-arbetet under och efter diplomeringsprocessen) eller särskilt ansvarig för att driva hbtq-frågor vid diplomerade verksamheter

Vi vill på detta sätt erbjuda tillfällen för hbtq-diplomerade verksamheter att få ta del av ny kunskap, inspiration och hjälp i att fortsätta det arbete som påbörjats under diplomeringen. Tillfällena ger också en möjlighet att träffa andra hbtq-diplomerade verksamheter, dela erfarenheter och känna gemenskap i arbetet.

De olika tillfällena har olika teman och upplägg. Det kan vara föreläsningar, workshops, fördjupning av ämnen eller områden från diplomeringen, processtöd i verksamhetsutveckling och vidmakthållande eller presentationer av nya studier och rapporter.

Senast uppdaterad: 2021-10-14 08:36