Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Masterclass SRHR

Masterclass SRHR är en halvdag för dig som arbetar med SRHR inom hälso- och sjukvården. Under Masterclass SRHR fokuserar vi på erfarenhetsutbyte och reflektion genom exempelvis workshop och diskussioner i mindre grupp.

Ett aktivt deltagande är en förutsättning för en lyckad masterclass. Varje gång har vi olika tema, som ofta väljs utifrån aktuella ämnen eller något hälso- och sjukvården behöver få mer kunskap om.

Masterclass SRHR 9 dec – incel

Begreppet incel står för män som lever i ofrivilligt celibat och barnlöshet, och förknippas ofta med kvinnohat och våld. I denna masterclass pratar vi om vad incel innebär och hur vi inom hälso- och sjukvården kan arbeta för att möta dessa cis-män och deras upplevelser av sexuellt lidande.

Dagen inleds med en kort föreläsning om ideologin bakom incel.

Tid: Fredag 9 december, kl. 9:00-12:00
Plats: Kunskapscentrum för sexuell hälsa, Kungsgatan 11, Göteborg
Anmälan: Utbildningen hittar du i Lärportalen Masterclass incel (vgregion.se)
Observera:För att ta del av utbildningen måste du logga in. Om du inte är anställd i VGR behöver du skapa ett konto vid inloggning.

Välkommen!

Senast uppdaterad: 2022-11-02 10:37