Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Tema hbtq

INSTÄLLT: Tema hbtq om minoritetsstress

Tyvärr måste vi ställa in Tema hbtq om minoritetsstress den 12 november på grund av sjukdom. Det gläder oss att så många av er visat intresse för det här tillfället och vi hoppas verkligen kunna återkomma med det när omständigheterna tillåter.

Vi ersätter inte föreläsaren vid det här tillfället, utan det utgår helt. Istället jobbar vi för att kunna erbjuda ett nytt Tema hbtq med annat innehåll längre fram i vinter, så håll gärna utkik här på vår hemsida och i regionkalendern.

Om Tema hbtq

Ett fortbildningstillfälle för dig som är anställd i en hbtq-diplomerad verksamhet.

 

Tema-hbtq är till för dig som är del av diplomeringsgruppen (den grupp som driver hbtq-arbetet under och efter diplomeringsprocessen) eller särskilt ansvarig för att driva hbtq-frågor vid hbtq-diplomerade verksamheter

 

Med Tema hbtq vill vi erbjuda tillfällen för hbtq-diplomerade verksamheter att få ta del av ny kunskap, inspiration och hjälp i att fortsätta det arbete som påbörjats under diplomeringen. Tillfällena ger också en möjlighet att träffa andra hbtq-diplomerade verksamheter, dela erfarenheter och få en känsla av gemenskap i arbetet.

De olika tillfällena har olika teman och upplägg. Det kan vara föreläsningar, workshops, fördjupning av ämnen eller områden från diplomeringen, processtöd i verksamhetsutveckling och vidmakthållande eller presentationer av nya studier och rapporter. 

Senast uppdaterad: 2020-10-08 10:37