Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Webbinarium: Vit jul 2021, Barn i fokus- politik spelar roll!

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium: den 1:e december

Vit jul 2021, Barn i fokus- politik spelar roll!

Datum: 1 december
Tid: 08.00-10.00
Plats: Via Zoom 
Anmäl dig här

Antalet barn och unga som möter julen med en klump i magen är tyvärr alldeles för många. I Sverige lever fyra till fem barn per skolklass i hem där någon vuxen har en riskfylld alkoholkonsumtion. Den 1 december bjuder Nätverket De glömda Barnen, IOGT-NTO rörelsen till ett webbinarium. Där kommer vi dels lyfta barns rättigheter och när vuxna dricker för mycket, hur barn påverkas av att växa upp i en familj med riskbruk/beroende samt kommuners stöd till barn i familjer med missbruk. Vi belyser även vad beslutfattare kan göra för att skapa bättre förutsättningar för barn och unga. För mer information om frukostseminariet se bifogad inbjudan. Till anmälan direkt: Vit Jul 2021, Barn i fokus -politik spelar roll (eventonline.se) 

Vit jul är en kampanj som initierades 2007 av IOGT-NTO-rörelsens fyra förbund. Under alla år har kampanjen vilat på två ben; dels Vit jul-aktiviteterna som fungerat som stärkande andningshål för tusentals barn och unga, och dels ett omfattande påverkans- och insamlingsarbete för att skapa fina julminnen med trygga och nyktra vuxna för ALLA barn.

För att läsa mer om vit jul gå in på: https://www.vitjul.se/iogtntororelsen/

Senast uppdaterad: 2021-11-16 17:04