Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Inbjudan till utbildning i spelproblem i Göteborg och Skövde

Välkommen till utbildningsdagar om spelberoende, spelmissbruk eller problem med spel om pengar i Göteborg och Skövde. Spelproblem kan vara svårt att upptäcka, relationsproblem ekonomiska svårigheter och en allmän psykisk ohälsa är vanliga tecken. Från och med 2018 har kommuner och landsting/regioner fått ett tydligare ansvar för att förebygga spelproblem samt erbjuda råd, stöd och behandling.

Basutbildning om spelproblem i Göteborg 
Datum och tid: Onsdagen den 22 maj 2019, klockan 13:00-16:30
Anmälan: Anmäl dig via länken
Kostnadsfri för delatagarna
Plats: Burgårdens Konferenscenter, Skånegatan 20, Lokal Carmen 
Målgrupp: Hälso- och sjukvårdspersonal inom Västra Götalandsregionens olika verksamheter. GRs kommunernas personal inom socialtjänstens olika delar, IFO, vuxenenhet för missbruk, försörjningsstöd samt budget- och skuldrådgivning.
Länk till inbjudan

Basutbilning om spelproblem i Skövde
När:
Tisdagen den 28:e maj 2019, klockan 10:00-15:30
Plats: Skövde Kulturfabrik, Rådmansgatan, Skövde.
Hemsida: länk här
Hitta hit!
Målgrupp: Chefer och personal inom hälso- och sjukvården, Chefer och personal inom socialtjänstens olika delar, IFO, vuxenenhet för missbruk, försörjningsstöd, budget- och skuldrådgivning samt andra som arbetar med att förebygga spelproblem i Skaraborgs kommuner.
Anmälan: via länken
Kostnadsfri för deltagarna
Länk till inbjudan

Senast uppdaterad: 2019-04-12 08:12