Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Regional konferens för klinisk forskning

Publicerad: Uppdaterad:

Det här är startskottet för Gothia Forums första regionala konferens för klinisk forskning i vår roll som regional nod för Västra sjukvårdsregionen (Västra Götaland och norra Halland). Konferensen skall stärka samverkan och infrastruktur för klinisk forskning i Västra sjukvårdsregionen.

När: 10 oktober 2019
Var: Wallenberg konferenscentrum

För vem?
Det här är en konferens för dig som jobbar inom Västra sjukvårdsregionen inom industri, akademi, hälso- och sjukvård och har ett intresse för klinisk forskning.

10-årsjubileum
Vid den här konferensen tar vi också tillfället i akt att fira Gothia Forums 10-årsjubileum. Verksamheten har haft en spännande resa och växt från 5 till drygt 50 medarbetare sedan starten 2009.  

Program 
Programmet bjuder på föreläsningar, seminarier och workshops. Moderator för dagen är Eva Nordin, vetenskapsjournalist inom hälso- och sjukvård, forskning och life science. Ta del av program här. 

Anmälan
Deltagaravgift
600 kr exkl moms (vid tidig anmälan t.o.m. 31/8)
800 kr exkl moms (vid anmälan fr.o.m. 1/9)
Vid avbokning efter sista avbokningsdag (1/10) debiteras full avgift.
Till anmälan i VGR Kalendern >>

Kontaktperson för frågor om anmälan: flora.cassiano@vgregion.se

Länk till hemsidan

Publicerad: