Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Seminarium om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa

Årets upplaga av rapportserien ”Alkohol och samhälle”, som ges ut årligen, handlar om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa. En av medförfattarna i forskargruppen som har skrivit rapporten, Frida Dangardt, kom till Nya regionens hus i Göteborg den 20 februari för att berätta om rapportens resultat och rekommendationer.

Rapporten ingår i serien Alkoholen och samhället, som har syftet att vetenskapligt belysa effekter av alkoholkonsumtion på individ och samhälle. Serien ges ut av CERA (Centrum för forskning och utbildning kring riskbruk, missbruk och beroende), Svensk förening för allmänmedicin, Svenska sjuksköterskeföreningen, Stiftelsen Ansvar för framtiden och IOGT-NTO.

Länkar till samtliga filmer från seminariet den 20 februari samt rapporten ”Alkohol, graviditet och spädbarns hälsa: Ett gemensamt ansvar” via CERA´s hemsida

Senast uppdaterad: 2020-03-06 12:46