Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

WE och CERA / Inbjudan till seminarium om Alkohol och droger i arbetslivet

Publicerad: Uppdaterad:

Den 27 februari bjuder WE och CERA in till ett öppet halvdagsseminarium om alkohol och droger i arbetslivet.

Vi vet alla att alkohol och droger förekommer i och påverkar arbetslivet, med vissa skillnader mellan yrken och mellan arbetsplatser. Alkoholkulturen på arbetsplatsen kan vara svår att rå på. Det behövs en medvetenhet om att förvärvsarbetande människors sätt att uppfatta sin omgivning och deras förmåga att fatta förnuftiga beslut påverkas av om de står under inflytande av alkohol och/eller droger. Följaktligen påverkas också säkerheten på arbetsplatsen. Det är viktigt att personer i arbetsledande ställning har vilja, kraft och kunnande att hantera problemen när de dyker upp. Ambitionen med detta seminarium är att presentera aktuell forskning och utveckla diskussionen kring nämnda och angränsande frågor.

 • Tid: Torsdagen den 27 februari 2020, kl. 13:15 -16:30

 • Plats: Pedagogen, Sal BE 014, Hus B, Läroverksgatan 15, Göteborg

 • Arrangörer: Centrum för forskning om arbete och sysselsättning - Work and Employment Research Centre (WE) - och Centrum för forskning och utbildning kring riskbruk, missbruk och beroende (CERA).

  Seminariet är kostnadsfritt och riktar sig till alla intresserade. 

  Vänligen anmäl dig senast den 19 februari via anmälningslänken nedan.

  Har du frågor om seminariet, vänligen kontakta bengt.furaker@socav.gu.se

  Anmäl dig här!

 

 
Publicerad: