Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Delta i Karin Boyes minneslopp och bidra till suicidpreventivt arbete

Publicerad: Uppdaterad:

Lördagen den 2 september går Karin Boyes minneslopp av stapeln vid Mjörnvallen i Alingsås. Loppet arrangeras av den ideella organisationen Suicide Zero, som KPH har ett samarbete med. Genom att delta stöttar du det suicidpreventiva arbetet.

Detta minneslopp inkluderar alla, även dem som inte orkar... eller kankse vill du hedra och minnas någon som inte längre finns bland oss. Alla intäkter tillfaller Suicide Zero i deras arbete mot psykisk ohälsa och självmord i Sverige. Inom hälso- och sjukvården i VGR arbetar vi med dessa områden genom olika aktiviteter.

INFORMATION OM LOPPET

När: 2 september, start kl. 14.00 (alternativt 14:20 för de som promenerar).

Var: Start och mål vid Mjörnvallen i Alingsås. Eller på din favoritplats någonstans i Sverige, om du inte har möjlighet att vara på plats i Alingsås.

Kostnad: Alingsås: 100 kr. Övriga Sverige: 50 kr, och vill man ge extra bidrag så tas det tacksamt emot.

Distanser: Välgörenhetsloppet är på cirka 4 km rundslinga där du väljer ett eller två varv (8 km) i natursköna Nolhaga med start och mål på Mjörnvallen.

Läs gärna mer och gör din anmälan på www.karinboyesminneslopp.se  

Läs mer om VGR:s arbete med Psykisk hälsa

Din medverkan och insats kommer betyda mycket för många…

Publicerad: