Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Fortbildningsdag 19 oktober; Se mig! De små barnens rätt till hälsa och utveckling och deras föräldrars rätt till stöd

Publicerad: Uppdaterad:

Närhälsan Mödra-Barnhälsovårdsteamet i Haga är en enhet som erbjuder specialiserad mödra- och barnhälsovård, psykosocialt stöd och beroendevård i nära samverkan med Sahlgrenska Universitetssjukhusets beroendeverksamhet för kvinnor med beroendeproblematik och deras barn.

Man önskar nu genom en fortbildningsdag den 19 oktober uppmärksamma teamets arbete genom att lyfta de yngsta barnen som anhöriga och behovet av riktat stöd till deras föräldrar och blivande föräldrar.

Tillsammans med Kunskapsstöd för psykisk hälsa i VG, inbjuds personal inom mödrahälsovård, barnhälsovård, beroendevården, psykiatrin, socialtjänst, social resurs, familjestödsverksamheter, kriminalvård, andra samverkanspartners, chefer, verksamhetsutvecklare och politiker till en gemensam fortbildningsdag.

Läs mer och anmälan! 

Publicerad: