Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

E-tjänster

E-tjänster är en service som invånaren kan använda för att uträtta olika ärenden via dator, mobil eller läsplatta. Tjänsterna gör delar av vården och Västra Götalandsregionen mer lättillgänglig, förenklar för invånaren och ökar deras delaktighet och tillgång till sin egen information.

 • En hand håller i en mobiltelefon
  Bild 1 av 6

  1177 e-tjänster
  Håll kontakt med invånaren digitalt. Asynkron chatt och möjligheten att skicka ut frågor och formulär. Invånaren får en samlad plats för kommunikation med vården. 

 • En man tittar på en ipad och ett barn är bredvid
  Bild 2 av 6

  Journal via nätet
  Gör journalinformation från Västra Götalandsregionens offentliga hälso- och sjukvård tillgänglig för invånare via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

 • En datorskärm med 1177 Vårdguidens e-tjänster synligt.
  Bild 3 av 6

  Stöd och behandling
  Stöd och behandling är en av 1177 Vårdguidens e-tjänster och används av vårdgivare i hälso- och sjukvård för att erbjuda invånare stöd- och bheandlingsprogram på nätet.

 • Ett digitalt patientmöte
  Bild 4 av 6

  Mitt vårdmöte
  Erbjuder videomöten mellan patient och vårdgivare i en digital mottagning med hög kvalitet och på ett säkert sätt. E-tjänsten anpassas utifrån behov för att skapa bästa nytta för patienter och medarbetare. 

 • Händer på ett tangentbord
  Bild 5 av 6

  Webbtidbok
  Webbtidbokning är en av tjänsterna på 1177 Vårdguiden och erbjuder invånaren att boka samt av- eller omboka en tid. Mottagningen styr själv vilka tider som ska synas och vad de ska heta.

 • En dam sitter vid en dator
  Bild 6 av 6

  Formulärhantering
  En tjänst för inhämtning av information från invånare som kan användas som ett komplement till övriga formulär i 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Organisation och beslut

Information och beslut från bland annat Vårdens Digitalisering, Omställningen, FVM och Regionstyrelsen.

Senast uppdaterad: 2022-11-25 08:03