Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuellt

Här samlar vi alla nyheter och aktuella driftstörningar som rör våra e-tjänster.

Vill du tipsa om en nyhet eller sprida goda exempel är du varmt välkommen att kontakta den aktuella e-tjänstens funktionsbrevlåda så hjälper de dig därifrån. Funktionsbrevlådorna hittar du under respektive e-tjänst.

Aktuellt om e-tjänster och driftstörningar

Release 20.02 genomförs tisdagen den 31 mars, mellan kl. 17.00 och 22.00. 1177 Vårdguidens e-tjänster kommer då att stängas ned, vilket innebär att varken invånare eller vårdpersonal kommer att kunna logga in eller vara inloggade under denna tid.

Kl. 8-10 är det release av Journalen. Kl. 18-21 sker en uppgradering av integrationsplattform.

Med anledning av covid-19 genomför Inera insatser för att öka kapaciteten och effektiviteten i 1177 Vårdguiden på telefon och samverkar med ansvariga myndigheter för att säkerställa samordnad information till invånare via 1177.se.

Nu finns en instruktionsfilm publicerad, som visar hur patienter bokar besök i Mitt Vårdmöte.

Det kommer att bli möjligt att agera legal ställföreträdare i 1177 Vårdguidens e-tjänster. En god man/förvaltare med ett tingsrättsbeslut om att sörja för person i hälso - och sjukvårdsrelaterade frågor kommer att kunna vara ombud. En rutinbeskrivning och en ansökan bereds nu av enhet e-tjänster. Mer information kommer.

Release 20.01 genomförs tisdagen den 11 februari, mellan kl. 17.00 till 22.00. 1177 Vårdguidens e-tjänster kommer då att stängas ned, vilket innebär att varken invånare eller vårdpersonal kommer att kunna logga in eller vara inloggade under denna tid. Observera att vårdpersonal kan arbeta fram till kl. 17.00. Därefter blir man utloggad.

Senast uppdaterad: 2020-03-25 09:16