Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hitta vård

Hitta vård är den del av 1177.se som presenterar och gör din vårdenhet sökbar för alla invånare i landet. I tjänsten Hitta vård hittar invånarna information om varje vårdenhets avtalade utbud, öppettider, telefonnummer och adresser.

Det mesta av informationen i tjänsten Hitta vård på 1177.se hämtas från Katalog i Väst, KiV. Det är därför mycket viktigt att informationen där alltid är uppdaterad och korrekt.

Startsidan för Hitta vård på 1177.se

Visa vårdenhet på 1177.se

Syns er vårdenhet inte i Hitta vård? Här ser ni de grundförutsättningar som krävs för att visa en vårdenhet på 1177.se

Privata vårdgivare - Tillfällig information

Nu kan du som privat vårdgivare lägga in information i attributet Tillfällig information i KiV igen. Felet som hade uppstått för er som är privata vårdgivare är nu åtgärdat. 

Tillfällig information visas i en gul ruta direkt under mottagningens namn på ert kontaktkort i Hitta vård.

Det finns även en lathund för Tillfällig information under "Lathundar och länkar" nedan.  

Lathundar och länkar

Hur ser er vårdenhets sida/kontaktkort ut? Gå in via länkarna och sök fram den. Kontrollera att uppgifterna stämmer och att ni har information som gör att invånare och patienter kan hitta rätt mottagning.

Lathundar och information

Vad vill ni se här?

Vad vill ni ha för information och material på sidorna om Hitta och jämför vård? Vi har precis börjat ta fram nytt material då tjänsterna på 1177.se och umo.se, och även Katalog i Väst hela tiden utvecklas. Skicka gärna era önskemål till vår funktionsbrevlåda hittavard@vgregion.se.

Kajsa Söderberg

Regional samordnare
Senast uppdaterad: 2021-03-10 10:35