Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kom igång

Här finns information för er som vill erbjuda invånare och patienter en kontinuerlig vård med hög kvalité över nätet och som planerar att börja använda tjänsten Mitt Vårdmöte.

För vårdgivare inom VGR

Etableringen av verktyget för digitala vårdmöten och tjänsten Mitt Vårdmöte sker stegvis. Guiden beskriver vad ett digitalt vårdmöte är, hur ni kommer igång, hur mötet sker så smidigt som möjligt och vem ni kontaktar om ni har frågor. Till kom igång-guiden för Mitt vårdmöte

Presentation om Mitt vårdmöte

Presentationen innehåller powerpoint-bilder om VGR:s införande av Mitt vårdmöte som kan anpassas efter behov. Ladda ner presentationen

För privata vårdgivare

Du som är privat vårdgivare med vårdavtal och intresserad av möjligheten att lansera en egen digital mottagning via Västra Götalandsregionens avtal är välkommen att kontakta oss via vår funktionsbrevlåda digitalavardmoten@vgregion.se.

Senast uppdaterad: 2020-02-21 11:31