Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyheter

Här samlar vi alla nyheter och aktuella driftstörningar som rör våra e-tjänster.

Vill du tipsa om en nyhet eller sprida goda exempel är du varmt välkommen att kontakta den aktuella e-tjänstens funktionsbrevlåda så hjälper de dig därifrån. Funktionsbrevlådorna hittar du under respektive e-tjänst. 

Aktuellt om e-tjänster och driftstörningar

Release 20.04 genomfördes tisdagen den 9 juni.

Nu börjar VGR erbjuda patienter inom specialistsjukvården att av- och omboka sina tider via 1177 vårdguidens e-tjänster. Av de 20 mottagningar som ingår i utvecklingsprojektet är det i nuläget 16 som erbjuder tjänsten.

Release 20.03 genomfördes tisdagen den 28 april.

För närvarande visas alla mottagningar med en varningstriangel i vårdgivargränssnittet.

Med anledning av covid-19 genomför Inera insatser för att öka kapaciteten och effektiviteten i 1177 Vårdguiden på telefon och samverkar med ansvariga myndigheter för att säkerställa samordnad information till invånare via 1177.se.

Nu finns en instruktionsfilm publicerad, som visar hur patienter bokar besök i Mitt Vårdmöte.

Det kommer att bli möjligt att agera legal ställföreträdare i 1177 Vårdguidens e-tjänster. En god man/förvaltare med ett tingsrättsbeslut om att sörja för person i hälso - och sjukvårdsrelaterade frågor kommer att kunna vara ombud. En rutinbeskrivning och en ansökan bereds nu av enhet e-tjänster. Mer information kommer.

11 februari genomfördes release av 1177 Vårdguidens e-tjänster. Här kan du se vad som ingick i releasen.

Senast uppdaterad: 2020-06-11 09:06