Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

ELVIS

En integration av ELVIS tidbok mot tjänsten webbtidbok i 1177 Vårdguidens e-tjänster ger nu invånaren möjlighet att, i de flesta fall, se sina bokade tider. På några mottagningar har invånaren även möjlighet att av- och omboka sin tid via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

1177 webbtidbok ELVIS erbjuder i nuläget inte invånare att boka sin tid själv på mottagningen.

Det ska vara lika enkelt att komma igång med webbtidbok 1177 Vårdguidens e-tjänster som det är att använda webbtidboken. Därför har vi tagit fram en checklista vad du behöver ha på plats innan du kan börja använda tjänsten.

 1. Mottagningen ska vara aktiverad i 1177 Vårdguidens e-tjänster och följa det beslut på basutbud som finns från HSS och vårdval under ”rutiner och styrdokument”.
  Om mottagningen inte är aktiverad gå till ”Kom i gång” under 1177 Vårdguidens e-tjänster.
 2. Ansvariga för ert tidbokssystem bör vara informerade att ni önskar starta med webbtidbok, när det är förankrat skicka ett mail till 1177webbtidbok@vgregion.se med följande uppgifter:
  - Mottagningens HSA-ID
  - Namn på mottagningen
  - Tidbokssystem
  - Namn och HSA-id på administratören i 1177 vårdguidens e-tjänster

Kontaktuppgifter 1177 Vårdguidens e-tjänster

Har du frågor om hur du administrerar ärendetyper och villkorstexter (innehållet ansvarar er förvaltning för) som berör webbtidboken kontakta:

1177webbtidbok@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-03-13 11:47