Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildningar

Här hittar du alla utbildningar för dig som arbetar med 1177 Vårdguidens e-tjänster i vården.

Utbildningarna vänder sig till dig som ska arbeta i 1177 Vårdguidens e-tjänster som lokal administratör, ärendemottagare och/eller ärendemottagare.

Administratörsutbildning genomförs i datorsal, via Skype eller webbutbildning i lärplattformen.  Utbildning för ärendemottagare och ärendehanterare får du via lärplattformen eller från din administatör. 

Bra att läsa inför uppstart av 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Anmälan till utbildning i datorsal eller via Skype gör du i regionkalendern, sök på 1177 så hittar du alla våra utbildningar. Länkar till webbutbildningen hittar ni längre ner på sidan. 

Administratörsutbildning

Utbildningen vänder sig till dig som är, eller ska bli, administratör för
e-tjänsterna.På utbildningen går vi igenom samtliga inställningar. Vi bygger ärendetyper, lägger till och tar bort behörigheter, samt går igenom hur du besvarar  och fördelar ärenden. Vi går igenom basutbudet. 

Workshop

Workshopen vänder sig till dig som är administratör för e-tjänsterna. Det går bra att gå administratörsutbildningen på förmiddagen samma dag. Workshop är för dig som vill uppdatera/repetera/fördjupa dina kunskaper, eller vill få hjälp med att sitta och bygga ärenden. Vi kommer att finnas på plats för att hjälpa och guida. 

Utbildningar i datorsal eller via Skype

17
mar

1177 Vårdguidens e-tjänster - administratörsutbildning via SKYPE

Starttid:
Plats: Skype
Ort:
Avsändare: Västra Götalandsregionen
Senast uppdaterad: 2019-11-06 11:59