Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Webbtidbok

Webbtidbokning är en av tjänsterna på 1177 Vårdguiden som allt fler mottagningar ansluter sig till.

Webbtidbokning innebär att mottagningen erbjuder invånaren att boka samt av- eller omboka en tid. Mottagningen styr vilka tider som ska synas och vad de ska heta.

Journalsystem

Alla journalsystem och tidbokningssystem som används i VGR stödjer inte full uppsättning av boka, omboka och avboka. I VGR finns stöd till AsynjaVisph och Obstetrix. Ett projekt med att ansluta ELVIS Webbtidbok pågår under 2019/2020 där invånaren till en början ska kunna se och senare även kunna av- och omboka sina bokade tider.

Fristående tidbok

Om mottagningens system inte stödjer webbtidbokning finns en fristående tidbok. Schema och tider skapas och läggs ut till invånaren via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

OBS! Från och med 10 juni kommer det inte längre att vara möjligt att komma åt den fristående tidboken via 1177 Vårdguidens e-tjänster. Ni ska då använda denna länk för inloggning tidbokning.1177.se

Manual Fristående tidbok som Powerpoint

Statistik Fristående tidbok i VGR 2018

Hur ser det ut för invånaren?

Invånaren kan hitta tidbokning på olika sätt:

  • Klicka på e-tjänsten på mottagningens öppna informationssida på 1177.se
  • logga in på 1177.se (e-tjänsterna) och sök fram mottagningen

Mottagningen kan också skapa direktlänkar till tjänsten som används på den egna webbplatsen. För invånaren ser tidboken likadan ut oavsett bakomliggande system.

Senast uppdaterad: 2019-11-20 16:06