Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Enhet - Ny

Kontrollera att uppgifterna i Katalog i Väst (KIV) stämmer. Fyll i nedanstående formulär med hjälp av de registrerade uppgifterna i KIV. Alla fält är obligatoriska och ska vara korrekt ifyllda. När nedanstående formulär skickats in kommer ni kontaktas av AsynjaVisph-förvaltningen. Tillsammans med AsynjaVisph-förvaltningen kommer ni fylla i ett enhetsunderlag för den nya enheten.

Ledtiden för att starta ny enhet är 12 veckor från det att korrekt enhetsunderlag skickats in och godkänts av AsynjaVisph-förvaltningen.

Alla förändringsbehov och förslag ska vara avstämda med enhetens chef.

Gäller VGR

Fyll i formuläret nedan med hjälp av de registrerade uppgifterna i Katalog i Väst (KIV). När formuläret skickats kan arbetet med införandet av den nya enheten i AsynjaVisph starta.
Beroende på enhetens komplexitet är ledtiden upp till 12 veckor från det att korrekt underlag skickats in.
Alla fält nedan är obligatoriska med undantag av arbetsplatskod. Beställningen hanteras inte förrän nedan obligatoriska uppgifter fyllts i korrekt. Alla förändringsbehov och förslag ska vara avstämda med enhetens chef.
När formuläret skickats kommer ett meddelande/kvittens. När ärendet är mottaget erhålls återkoppling inom två veckor.
 
 
Senast uppdaterad: 2021-03-16 11:32