Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Förtydligande - Nytt beteende som berör ExorLive användare från och med 27 augusti

  • Om nytt uthopp görs från AsynjaVisph ändras patienten i ExorLive som tidigare dvs arbetssättet har inte ändrats
  • Man kan fortfarande stänga ner ExorLive med krysset i högra hörnet och  behöver då inte logga in igen när nytt uthopp görs.

Den enda ändringen är att man inte loggas ut ur ExorLive automatiskt när man byter patient i AsynjaVisph.

Senast uppdaterad: 2020-08-28 16:12