Radera meddelande

Radera meddelande - Förtydligande

Det blev ett fel i nyhetsbladet version 18.2 där det stod att det nu går att radera samtliga meddelande för en användare.
Detta är en funktion som enbart ska användas av VGR IT när en användare slutar helt och hållet i regionen. Funktionen gör att samtliga meddelanden kan tas bort oavsett vilken enhet som användaren har arbetat på.

Senast uppdaterad: 2018-12-11 14:59