Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Uppgradering av Analytix/LabCenter den 8 april kl.17:00

Förtydligande
Endast uppgradering av Analytix/LabCenter
Ingen åtkomst till labbsystemen under uppgraderingen.

Analytix LabCenter kommer att uppgraderas med start kl.17:00
den 8 april vilket kommer generera ett avbrott i LabCenter.
Det innebär att från kl. 17:00 den 8 april kommer ni inte att kunna logga in i LabCenter tills att uppgraderingen är klar.

För de datorer som har LabCenter installerat gäller:
Viktigt att alla datorer som har LabCenter installerat är påslagna på eftermiddagen den 8 april vid hemgång.
Användaren ska vara utloggad från LabCenter men datorn ska vara på för att Analytix LabCenter ska kunna uppgraderas. Datorerna på lab måste startas om efter uppgradering av Analytix LabCenter.
Ingen åtkomst till labbsystemen under uppgraderingen.

Ni som arbetar kvällen den 8 april
Ni kan arbeta i AsynjaVisph men ni kommer inte att kunna logga in i LabCenter under uppgraderingen, vilken startar kl. 17:00.

För IS/IT-tjänst - Privata vårdgivare
VDI-klienterna behöver inte vara igång vid uppgradering, de uppgraderas "centralt". De som nyttjar IS/IT-tjänst för privata vårdgivare kan vara inloggade och jobba i AsynjaVisph om de vill samtidigt som uppgradering sker men då helst inte ha igång LabCenter.
Om LabCenter är igång kommer den att sluta fungera i samband med uppgradering av databasen, vilket sker någon gång mellan kl. 17:00-19:00. Användarna kommer sedan få tillgång till nya LabCenter när VDI:n är uppdaterad och VDI-klienterna startas om.

Påverkade verksamheter är enheter som använder AsynjaVisph

Senast uppdaterad: 2019-04-04 16:39