Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Uppgradering av AsynjaVisph tjänsten till version 19.0 är planerat till den 7 maj

Berör följande komponenter          
    TakeCare (AsynjaVisph) 19.0
TakeCare (AsynjaVisph) uppgraderas med start kl.13.00 den 7 maj och påverkar inte verksamhetens arbete.
    Analytix LabCenter 5.17 Analytix LabCenter kommer att uppgraderas med start kl.17:00 den 7 maj vilket kommer generera ett avbrott i LabCenter. Det innebär att från kl. 17:00 den 7 maj kommer ni inte att kunna logga in i LabCenter tills att uppgraderingen är klar.

För de datorer som har LabCenter installerat gäller:
Viktigt att alla datorer som har LabCenter installerat är påslagna på eftermiddagen den 7 maj vid hemgång. Användaren ska vara utloggad från LabCenter men datorn ska vara på för att Analytix LabCenter ska kunna uppgraderas. Datorerna på lab måste startas om efter uppgradering av Analytix LabCenter.
Ingen åtkomst till labsystemen under uppgraderingen.

Ni som arbetar kvällen den 7 maj
Ni kan arbeta i AsynjaVisph men ni kommer inte att kunna logga in i LabCenter under uppgraderingen, vilken startar kl. 17:00.

För IS/IT-tjänst - Privata vårdgivareVDI-klienterna behöver inte vara igång vid uppgradering, de uppgraderas "centralt". De som nyttjar IS/IT-tjänst för privata vårdgivare kan vara inloggade och jobba i AsynjaVisph om de vill samtidigt som uppgradering sker men då helst inte ha igång LabCenter.
Om LabCenter är igång kommer den att sluta fungera i samband med uppgradering av databasen, vilket sker någon gång mellan kl. 17:00-19:00. Användarna kommer sedan få tillgång till nya LabCenter när VDI:n är uppdaterad och VDI-klienterna startas om.

Påverkade verksamheter är enheter som använder AsynjaVisph  
Nytt i AsynjaVisph version 19.0

Senast uppdaterad: 2019-05-02 07:58