Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

18 oktober: Levnadsvanor - på liv och död!

Save the date: 18 oktober 2019! Då upprepar vi förra årets succé med inspirationsdagen om hälsa och levnadsvanor vid psykisk ohälsa, Levnadsvanor - på liv och död!

Dagen ger en introduktion av forskning och studier och hur man praktiskt arbetar med kost/nutrion, tobaksprevention/KOL och fysisk aktivitet för att skapa inspiration att jobba vidare på hemmaplan.

Under dagen får vi lyssna på ledande företrädare för livsstilsfrågor och somatisk hälsa i Västra Götalandsregionen (VGR). Dagen är uppbyggd i fyra parallella inspirationsspår i ett förmiddags- och ett eftermiddagsblock där du väljer en på förmiddagen och en på eftermiddagen beroende på vad du är intresserad av att delta i. 

Dagen är riktad till alla som i sitt arbete inom primärvård, somatisk specialistvård eller specialistpsykiatrin möter patienter med psykisk ohälsa. Målgrupp är även tjänstepersoner och förtroendevalda som arbetar med folkhälsofrågor.  Medverkar gör bland annat professor och överläkare Mai-Lis Hellenius från Karolinska Institutet med en inspirationsföreläsning om levnadsvanor och somatisk hälsa.

För anställda inom Västra Götalandsregionen bekostas dagen med statsbidrag.  Sen avbokning och uteblivande faktureras med 850 kronor.  För deltagare med anställning utanför VGR är kostnaden 850 kronor.

Välkommen till en inspirerande dag på Campus Nya Varvet i Göteborg!

Kontakt vid frågor:
Pethra Zollfrank, regionutvecklare
Kunskapsstöd för psykisk hälsa
pethra.zollfrank@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-03-18 12:44