Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ny samlad plats för e-tjänster på Vårdgivarwebben

Publicerad: Uppdaterad:

Arbetsrelaterad information om de e-tjänster som Västra Götalandsregionen erbjuder idag har samlats på ett ställe på Vårdgivawebben.

Den nya hemsidan ska underlätta för vårdgivare i Västra Götaland att hitta aktuell och uppdaterad information som rör införande och förvaltning av regiongemensamma e-tjänster inom hälso- och sjukvården.

Ambitionen är att de som vill veta mer om e-tjänster, starta upp en e-tjänst på sin mottagning eller har arbetat länge med e-tjänster ska kunna hitta det man söker på hemsidan. Besökarna kommer också att hitta annat matnyttigt på hemsidan, som beslut och riktlinjer kopplade till e-tjänster och länkar till andra sidor som är intressanta för arbetet med digitalisering i vården.

Vårdens digitalisering på Koncernkontoret har uppdraget att säkerställa att stöd till verksamheterna i införandet av e-tjänster finns på plats. Avdelningen ansvarar för innehållet på Vårdgivarwebben om regiongemenssamma e-tjänster som idag är i förvaltning. Innehållet och funktionaliteten på den nya hemsidan kommer att byggas på allt eftersom.

Till den nya platsen för e-tjänster på Vårdgivarwebben: www.vgregion.se/e-tjanster

Publicerad: