Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ny samlad plats för e-tjänster på Vårdgivarwebben

Arbetsrelaterad information om de e-tjänster som Västra Götalandsregionen erbjuder idag har samlats på ett ställe på Vårdgivawebben.

Den nya hemsidan ska underlätta för vårdgivare i Västra Götaland att hitta aktuell och uppdaterad information som rör införande och förvaltning av regiongemensamma e-tjänster inom hälso- och sjukvården.

Ambitionen är att de som vill veta mer om e-tjänster, starta upp en e-tjänst på sin mottagning eller har arbetat länge med e-tjänster ska kunna hitta det man söker på hemsidan. Besökarna kommer också att hitta annat matnyttigt på hemsidan, som beslut och riktlinjer kopplade till e-tjänster och länkar till andra sidor som är intressanta för arbetet med digitalisering i vården.

Vårdens digitalisering på Koncernkontoret har uppdraget att säkerställa att stöd till verksamheterna i införandet av e-tjänster finns på plats. Avdelningen ansvarar för innehållet på Vårdgivarwebben om regiongemenssamma e-tjänster som idag är i förvaltning. Innehållet och funktionaliteten på den nya hemsidan kommer att byggas på allt eftersom.

Till den nya platsen för e-tjänster på Vårdgivarwebben: www.vgregion.se/e-tjanster

Senast uppdaterad: 2020-03-17 10:54