Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hälsocoach Online blir permanent verksamhet

Publicerad:

Oftast vet vi precis hur vi egentligen skulle äta eller bete oss för att må bra. Men det är inte alltid så lätt att omsätta teorin i praktik – det är där Hälsocoach online kommer in i bilden. Från årsskiftet finns en vårdöverenskommelse för tjänsten, som förvandlar det tidigare projektet till permanent verksamhet.

Läs mer på Regionhälsans webbplats:

Hälsocoach online här för att stanna

Hälsocoachning online – så går det till

– Det är väldigt kul att få jobba på det här sättet, att få möta människor från alla håll i Västra Götaland – ena patienten kan sitta i Kinna och andra i Åmål. Vi når ut till en stor andel av befolkningen på ett annat sätt än om vi bara utgick från en mottagning i Göteborg.

Det säger Andrea Curcic, som jobbar som hälsocoach sedan april förra året. Hon är hälsopedagog i botten och har erfarenhet från såväl fritidsverksamhet och gymnasiesärskola som handläggarjobb inom sjukpenning på Försäkringskassan.

Läs mer på Regionhälsans webbplats:

Hälsocaochning online - så går det till

Publicerad: