Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nationella primärvårdskonferensen 1-2 oktober 2019 i Göteborg

1-2 oktober samlas medarbetare, ledare och beslutsfattare inom primärvård från hela landet för att diskutera framtidens primärvård. Socialminister Lena Hallengren och regeringens utredare för Samordnad utveckling för god och nära vård, Anna Nergårdh, är några av de svenska högaktuella talarna.

Internationellt gästas konferensen av Douglas K. Eby och Terry Simpson, två läkare som byggt upp ett sjukvårdssystem i Alaska som förbättrat hälsan hos befolkningen, samt Zayna Khayat, framtidsstrateg från Kanada som kommer ge exempel från branschutveckling i flera delar av världen.

Programmet med 20 talare och 140 medverkande på 62 seminarier och workshops bådar för en bred och spännande mötesplats. 

Konferensen hålls på Svenska Mässan Congress den 1-2 oktober 2019.

Förkonferens
FoU Primärvård Västra Götalandsregionen arrangerar en förkonferens på eftermiddagen 30 september om primärvårdens framväxt och nuläge, om en kunskapsorganisation i förändring och vilka krav och möjligheter det medför för forskningen. Förkonferensen hålls på Världskulturmuseum.

Läs allt om konferens och förkonferens här  

Nationella primärvårdskonferensen hålls vartannat år och är en bred mötesplats för oss som arbetar i och nära primärvård.
2019 är det Närhälsan, som är den offentligt drivna primärvården i Västra Götalandsregionen, som är konferensvärd.

Kontakt vid frågor:
Heléne Aulin-Ivdal, utvecklingsstrateg, Närhälsans utvecklingsavdelning
helene.aulin_ivdal@vgregion.se
Tel. 070-343 78 97

Senast uppdaterad: 2019-09-11 15:19